Tilstand


Worldwide shipping
Gratis Returnering
Support 24/7

NY LCD Skærm Til SONY DSC-HX200V HX200V A77 A65 A57 Digital Kamera Reparation Led Med Baggrundsbelysning & Beskyttelse af Glas

SKU: v333

NY LCD Skærm Til SONY DSC-HX200V HX200V A77 A65 A57 Digital Kamera Reparation Led Med Baggrundsbelysning & Beskyttelse af Glas 0 0 0 Anmeldelser

kr48.09 kr43.77

Varebeskrivelse
Tags

a230, soni, sony w830, brugerdefineret med eget logo, g5 power button, sony rx10 iv, batteri np-fh30, kamera protax, 4k kamera, h400.

Produkt detaljer:

1).Kvalitetskontrol: Alle dele, der er testet med særlige instrumenter eller bundkort før levering for at sikre arbejde.

2).Emballage: Alle Mobiltelefon Reservedele Pakket i en antistatisk poser med skum boks for at sikre sikkerhed i transport.

3).Sortiment: Bredt Udvalg af Reservedele til mobiltelefon til rådighed, Bedste Kvalitet med engrospris

4).På lager for at sikre, promp levering.

5).Alle produkter i Helt ny stand

6).Vi vil dele og update, og du har de nyeste oplysninger til mobiltelefon reservedele

Betaling:

Vi accepterer Alipay,TT,Western union,Moneygram osv.vælge den mest bekvemt for dig.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Forsendelse & Pakke:

Skib til USA via Epacket det kan tage omkring 7 - 15 hverdage med tracking nummer.Varen vil blive afsendt indenfor 24 timer, så snart din betaling er bekræftet.Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majeure mv.Købere er ansvarlig for enhver brugerdefineret/told, skatter og afgifter, der er afholdt i dit land.

Tilbagevenden & Exchange Politik:

Returnering eller exchange er understøttet kun én.Varen tilbage, skal den være, som den er modtaget,ikke anvendes,ikke åbnede,ikke er beskadiget.

Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.

Feedback:

For at give dig en bedre service, bedes du behandle transaktionen retfærdigt.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.Fordi, vi også overveje en NEUTRAL feedback som NEGATIV feedback.

Kontakt:

Trademanager: cn110992727 Hvis der er nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os via Vendsyssel-lu.dk.vi vil svare dig inden for 24-48 timer,undtagen helligdage.

Hvem Vi er:

Shenzhen Feifan Digital Technology Co., Ltd.ligger på Huaqiang north road, Shenzhen, som er den førende digitale marked i Kina.Vi har erfaring for senior digitale kameraer og videokameraer fra åbningen reservedele, du køber i bundter, til distribution.Vi tilbyder efter-salg, service og marketing reservedele af DIY for berømte digitale kameraer og videokameraer.Vores primære forretning er som følger: kameraets LCD-skærm, objektiv enhed, bundkort, flex kabel,knap, Gear, CCD, Batteri cover,Gummi,glas Vindue og IC for de reservedele, som er skrøbelige.Da vi etablerede, vi har altid insisteret på, at "vi er ærlige over for vores kunder, hvis vi kan gøre det bedre, vil vi ikke bare gøre det godt".Vi tager ansvar for vores kunder, og vi tager vores kvalitet i hver fremstilling alvorligt.Vores indre ledelse er standard.Så vi har et godt ry fra vores indenlandske og udenlandske kunder.

Tak for dit køb !vi vil vise dig vores bedste produkt og service!!0

0 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Forbindelse varer

Forbindelse

NYE TLK3142ZEL BGA

engros

kr313.09

Forbindelse

5PCS/ NYE zoomobjektiv Tilbage Vigtigste Flex Kabel Til CANON PowerShot G7 G9 Digital Kamera Reparation ' Del

Produkt detaljer: 1).Kvalitetskontrol: Alle dele, der er testet med særlige instrumenter eller bundkort før levering for at sikre arbejde. 2).Emballage: Alle Mobiltelefon Reservedele Pakket i en antistatisk poser med skum boks for at sikre sikkerhed i transport. 3).Sortiment:

engros

kr137.70 kr122.54

Forbindelse

NY LCD Skærm Til til Canon PowerShot SX600 for HS Digital Kamera Reparation Led Med Baggrundsbelysning

1.Alle elementer med tracking nummer af kina post eller USPS eller epacket og så videre.. 2.Alle elementer erklæring skrive om 1-12 usd som gave ... 3.Alle varer gratis forsendelse. 4.Alle elementer test ok før forsendelse.Top kvalitet, Konkurrencedygtig pris, Bedste og

engros

kr50.03 kr44.52

Forbindelse

NYT Batteri Cover Døren For Sony A7 ILCE-7 / A7S ILCE-7S / A7R ILCE-7R / A7K ILCE-7K A7 A7R A7S A7K Digital Kamera Reparation ' Del

Produkter Beskrivelse: 1 00% test før forsendelse af vores QC-afdelingen, og alle er OK. Package&Forsendelse: 1, Forsendelse: Hver pakke er sendt med tracking nummer.Tracking nummer vil blive sendt så hurtigt som det ser ud. 2, kan Vi sende

engros

kr123.73 kr110.14