Tilstand


Worldwide shipping
Gratis Returnering
Support 24/7

Solnedgang bag Dresdens Hofkirche Caspar David Friedrich-maleri Dekorative kunst, Håndlavet i Høj kvalitet

SKU: v364

Solnedgang bag Dresdens Hofkirche Caspar David Friedrich-maleri Dekorative kunst, Håndlavet i Høj kvalitet 0 0 0 Anmeldelser

kr826.56 kr661.24

Varebeskrivelse
Tags

caspar, kobling for manden, caspar david friedrich, a9 s, skiltet, david vedhæng, david stjerne, kamel kap, tilfælde falder, caspar david.

Velkommen til JackyGallery Produkt detaljer Navn: Sunset bag Dresdens Hofkirche Retning:Horisontal Størrelse: indstillinger, der er angivet ovenfor(1 Inch=2.54 cm).Kontakt os for en anden størrelse, hvis du har brug for.Dette maleri er en Reproduktion, IKKE Oprindelige . 100% håndmalet på lærred.Uden strenched eller indrammet.

Waterprint og kunstnerens navn på billedet vil blive fjernet fra den færdige maleri.Angiv venligst på din bestilling, hvis du vil have dem på.Eksempel på vores afsluttet maleri Betaling Vi modtager Esrow og betaling med kreditkort som standard.Også vi kan modtage western union og andre betalingen, bedes du kontakte os for nærmere oplysninger.Package Rammeløse maleri vil være fyldt af hårde rør inde og boble plast udenfor.Når du får pakken?

Behandling Tid = tid Fra vi har modtaget din ordre, til den tid, at vi begynder at sende din ordre.På dette tidspunkt, vi vil have vores kunstner til at færdiggøre maleriet, og vente maling skal tørre.Minimum tid: 5-10 dage.Shipping Tid = Fra den tid, vi sender pakken ud til den tid, du modtager pakken.Det er forskelligt fra levering måde.Økonomi Express: Det tager normalt omkring 20-30 dage.Fremskyndet Fragt er tilgængelig i DHL, EMS, FedEx.Det tager normalt omkring 7-10 dage.

Refusion 1. Alle fuld tilbagebetaling vil blive udstedt, hvis varer returneres i original stand. 2. Produkter, der er beskadiget, er ikke refunderbart. 3. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med rette pakke. 4. På at modtage pakken, vil vi refundere det samme.Om Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter, eller tjenester, Bedes du e-mail til os før din orlov negativ feedback eller neutral feedback eller åbne en tvist på sitet, vil vi gøre vores bedste for at løse problemet hurtigst muligt og gøre dig tilfreds med erhvervslivet.Om Os 1.Beliggende i Fujian provinsen i Kina 2.Beskæftiger sig med olie malerier siden 2000 3.Skibet malerier over hele verden 4.God til brugerdefineret malerier (billede/foto til lærred) Andre F. A. Q. 1. Hvad er olie maleri reproduktioner?Olie maleri gengivelser er hånd lavet rekonstruktioner af originale malerier.De originaler, der er lavet af den kendte og respekterede kunstnere som Van Gogh, Monet og mange flere.Kopier giver dig mulighed for at eje en kopi af et mesterværk, der kun kunne findes i verden berømte kunstmuseer.Også, reproduktion vil lade dig have en kopi af nogle af de vigtige billeder eller fotografier af nogle mennesker. 2. Hvad er forskellen mellem hånd-malede olie malerier og prints?De prints, som du kan finde på mange steder på Internettet og i mange butikker er bare trykte billeder af originale malerier.Vore oliemalerier er faktiske håndmalede reproduktioner.Disse malerier er lavet af talentfulde kunstnere, der kopiere værker af kunst lavet af nogle af verdens største mestre.Dette er din mulighed for at eje en hånd-lavet mesterværk. 3. Gør reproduktion se ud nøjagtig som den oprindelige?På Jacky Galleri de gengivelser, som er lavet i hånden.Vi undersøger værker, at vi får meget omhyggeligt.Vi sørger for, at vores reproduktioner indeholder de samme penselstrøg og teknikker, der anvendes af den oprindelige kunstner.Men da malerierne er lavet i hånden og er ikke computer-genereret, er der altid en lille variation mellem reproduktion og den oprindelige/billede. 4.Kan du genskabe malerier fra mit billede?Ja, vi kan reproducere en olie maleri fra noget klart billede eller fotografi.Du behøver kun at sende os din interesseret billedet og lad os vide den størrelse, du ønsker at male,vil vi sørge for at den professionelle kunstner til at male det for dig.Lad os beskeder for detaljer.


 • Emner: Landskab
 • Ramme: No
 • Medium: Olie
 • Type: Olie Malerier
 • Materiale: Linned
 • Kalligrafi og maleri type: lærred maleri
 • Base: Lærred
 • Original: No
 • Iid,: 17199
 • Frame mode: Urammet
 • M: M3
 • Technics: Hånd Malet
 • støtte: 113
 • Stil: Impressionistiske
 • Form: Rektangel

0

0 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Forbindelse varer

Forbindelse

Nordisk Enkle Landskab Planter med Tekst engelsk Kreative Stue, Soveværelse Dekorative Maleri på lærred maleri plakat på Væggen

Maleri materiale: Lærred Ramme: Nej med ramme Pakning: Plastic rør pakning udenfor for at undgå at bøje eller folde. Hvis du ønsker at male blank for 4sides med andre, størrelse ,kan du efterlade en besked lad os det vide.

Home Decor

kr13.15 kr10.52