Tilstand


Worldwide shipping
Gratis Returnering
Support 24/7

Hot Bære Wall Sticker Hjem Indretning Dekoration Til Børn Værelser Dekoration Baggrund Væg Kunst Decal Drop Shipping

SKU: v54

Hot Bære Wall Sticker Hjem Indretning Dekoration Til Børn Værelser Dekoration Baggrund Væg Kunst Decal Drop Shipping 0 0 0 Anmeldelser

kr20.41 kr16.16

Varebeskrivelse
Tags

fet, lyd-fet, 2sj108, 2sk170, sk389, lyd transistor, j103, bf195, k170, opa828.

Kære kunde!Velkommen!

Vi er professionel producent af Vinyl Cutting decal sticker .

O ur klistermærker vedtage den nyeste Kinesiske mærkat-teknologi til at sikre, at klistermærkerne er ren i farven,

gennemsigtig og smuk i udseende.

Vores klistermærker er meget nem at bruge og ikke let at blive beskadiget under transport.

Vi er i stand til at levere former for mode design og kundetilpassede produkter i forskellige farver i henhold til anmodning fra vores kunder!

Produkter Er Udstyret Med:

1. O ur Billede, der måske ikke afspejler reelle størrelse.Det er Digital eksempel for at vise formål.For at gøre billedet passer dig plads til 100%, bør du måle din plads.

2. Vores decal er die-cut-der ikke er udskrevet , så de ikke indeholder en baggrund, væggen eller overfladen du anvende den decal til baggrunden.

3. Vi bruger høj kvalitet mat vinyl, ikke-giftige , miljø , ikke mister kvalitet overarbejde som trykte mærkater.

4. Decals kan nemt fjernes uden at beskadige vægge.Men IKKE genbruges når der anvendes

5. Vi støtter Drop Shipping , så kontakt os, vi kan anbefale den bedste logistik til dit land.Vi støtter også engros salg.Vi vil give dig med de bedste produkter og den bedste service!

Brug reference:

1. Sørg for, at overfladen skal være knyttet til en glat overflade, og at der er convexities, concaves, og rynker.Du skal ikke holde.

2. Vælg placeringen af den pasta, rengøre overfladen af den flydende støv og fedt, for at sikre, at overfladen er tør og ren.

3. Gøre enkel planlægning, i henhold til rækkefølgen af at indsætte, selvfølgelig, kan du også Gøre Det Selv, i henhold til din egen kreativitet.

4. Skræl forsigtigt den gennemsigtige film fra bagsiden af produktet, Når du indsætter, holde den midterste og derefter fladt til venstre og højre,derefter langsomt at rive overfladen af transparent film.Smuk .

Q: Kan mærkaterne fjernes?

A: Ja, klistermærker, der nemt kan fjernes ved skrælning dem væk langsomt.Hvis der anvendes et køretøj, skal du muligvis installere varme til at hjælpe (hårtørrer).

Q: Kan vi gøre mærkaten en anden størrelse?

A: Venligst kontakt os med dimensioner.Vi vil give et tilbud, hvis vi kan opfylde dine krav.

Q: Kan vi tilpasse den farve jeg har brug for?

A : Ja, Bedes du fortælle os det.vi har mange farver, men vi kan ikke sætte alle farver i den valgte position.Vi kan levere alle farver, som andre sælgere kan give.

Q : Kan vi tilpasse nogle klistermærker jeg har brug for?

A : Ja, Bedes du kontakte os og fortælle os, hvad du har brug for , vil Vi give et tilbud, hvis vi kan opfylde dine krav.

Q : jeg finder dine klistermærker er forskellige fra andre Sælgere.Hvad er forskellen ?

A : Ja, vores klistermærker vedtage den nyeste Kinesiske mærkat-teknologi til at sikre, at klistermærkerne er ren i farven, gennemsigtig og smuk i udseende.Vores klistermærker er meget nem at bruge og ikke let at blive beskadiget under transport.

Q : Kan vi sælge dine varer?

A : Ja ,Vi støtter Drop Shipping , så kontakt os, vi kan anbefale den bedste logistik til dit land.Vi støtter også engros salg.Vi vil give dig med de bedste produkter og den bedste service!

Forsendelse Vilkår

1. Hvis du vælger fragt metode: Yanwen Økonomiske Air Mail eller Kina post almindelige lille pakke plus, kan det ikke levere sporingsoplysninger i udlandet, skal du ikke bekymre dig, vil det være en succes at komme til dit land og dets pakketab er meget lav.I disse ordrer, vi ikke acceptere nogen tvist, der ikke tracking nummer.

2. Hvis du ønsker at spore oplysninger om projektet i realtid, og du har akut brug for produktet, skal du vælge ePacket, Kina Post, luftpost, Vendsyssel-lu.dk Standard Premium skib Særlige Linje-YW eller andre reb som DHL, EMS, UPS osv.

3. Hvis de beskæftiger sig med vores shipping tid, skal du ikke åbne debat nemt, deres forståelse er værdsat.

4. Vi skal love at hjælpe dem med at løse problemer, bedes du kontakte os, før du giver os negativ feedback.

5. Vi tilbyder dropshipping og engros, tøver ikke med at kontakte os, vi vil gerne have en langsigtet forretningsforhold med dem.

6. Deres godkendelse er vores bevægelse.Tak så meget for deres støtte.

Refusion Og Levering & Send

1. Hvis der er nogen problemer med vores produkt,kan du anmode om returnering eller refundering indenfor 7 dage efter modtagelse af varen.Kontakt venligst vores kundeservice først, før de vender tilbage eller åbning af tvist mod os.

2. Alle varer skal returneres i deres oprindelige betingelser,eller vil vi nægte at foretage en tilbagebetaling.Køber er ansvarlig for alle afgifter, der fandt sted i tilbagevendende proces.

3 .Hvis du modtager en beskadiget eller forkert varer,pls sende os pakke og produkt foto til os med det samme, så vil vi sende eller refusion til dig .


 • Type: Mærkat Vægmaleri/Wall Decor
 • Materiale: Vinyl Sticker
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mønster: Fly Wall Sticker
 • Scenarier: VÆGGEN
 • Kvalitet: Vandtæt og Aftagelig
 • teknik: Udhulet papir-cut
 • Egnet Anvendelse: Væggen Indretning/Udsmykning /Kids Room Decor/Bryllup Dekoration/Party Indretning
 • Funktioner: Selvklæbende
 • Klassificering: Vinduet Klistermærker
 • Hvor at anvende: Glat mur, glas, metal, træ osv.
 • Model-Nummer: K389
 • Tema: Tegnefilm
 • Stil: Moderne
 • Specifikation: Single-piece Package
 • Velegnet Sted: Soveværelse/Stue/Kids Room/Klassen/Office/ Børnehave

0

0 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Forbindelse varer

Forbindelse

DIY 3D-Tegnefilm for Børn Marine Sømand Tema Wall Sticker 26 Bogstaver børneværelse Børnehave Home Decor Mærkat

Velkommen Til Vores Butik! Produkt-Vejledning: Emne: Farve Tegnefilm Wall Sticker Materiaal: 1. De 15mm high-density board anvendes, formaldehyd indhold er 0, UV-udskrivning. 2. Den vigtigste scene er til pynt, er den ekstra scene er vægdekoration,

Home Decor

kr23.86 kr16.47

Forbindelse

Fik Mountainbike Vinyl Skifte Mærkat Kreative Wall Stickers Hjem Indretning Stue A2143

Fik Mountainbike Vinyl Skifte Mærkat Kreative Wall Stickers Hjem Indretning Stue A2143

Home Decor

kr11.15 kr6.70

Forbindelse

INS Grønne Blade Wall Stickers Stue, Soveværelse Dekoration Baggrund Wall Stickers Hjem Frisk Væggen selvklæbende Aftagelig Wal

Beskrivelse: 1. Ved hjælp af høj-kvalitets PVC-materiale, som er environmental protection, vandtæt og modstandsdygtig over for slid. 2. Den aftagelige limen er stærk vedhæftning,er det klart , praktisk og let at indsætte . 3. High-definition udskrivning

Home Decor

kr39.70 kr27.36