Tilstand


Worldwide shipping
Gratis Returnering
Support 24/7

Håndmalet af Høj kvalitet Gustav Klimts maleri reproduktion Klimt-kysset

SKU: v541

Håndmalet af Høj kvalitet Gustav Klimts maleri reproduktion Klimt-kysset 0 0 0 Anmeldelser

kr313.03

Varebeskrivelse
Tags

gustav klimt mor, klimts plakat, klimt træ, gustav klimts plakat, kys klimt, klimt mor, gustavo, klimt, gustav klimt træ, gustav klimt kvinder.

Materiale Lærred Print med Kvalitet rating AAAA+ Høj kvalitet.

100%Håndlavet Olie Maleri Hånd Strakt og indrammet Unstretched (sammenrullet i rør) køber: ingen indrammet.(Kun trække core) Kunde Service, som Vi kan skræddersy enhver størrelse for dig, og vi kan gøre custom print på lærred for, behøver du kun at sende os en høj opløsning billede.Størrelse (Size= 24X36 INCHES 1 inch=2.54 cm (ingen puder, uden ramme) Kant Reserveret mirror edge 3-5cm Leveringstid

1. Kina Post Air Mail: Normalt 15 - 50 dage, men at Brizal måske brug for 2 til 3 måneder.Hvis du ikke kan vente så lang tid, skal du ikke købe det eller vælge andre hurtig forsendelse måde.Tak!

2. EMS: 7 til 15 dage

3. DHL: 7 til 10 dage

Bemærk:

Jeg er en forretningsfolk i Beijing kina,Som du ved,den kultur af Kinesiske 5.000 års historie indeholder uvurderlig historie og kultur alle kunstarter,Så det håndværk kunst har en lang historie,og er Nu håndværk mænd bruger de gamle technics, at skabe smukke og spekulerer på, håndværk, kunst, såsom jade,smykker og sølv udskæring og sten artefakter,Alle af dem er et symbol på glade ness og heldig,så de er værd at samle!Nu denne gang vil jeg vise dig en udsøgt og fremragende skat!!!Fra de fotos, du kan se det er meget godt.Med den perfekte stil,flot design, fantastisk håndværk, det er virkelig en sjælden kunst og værd indsamling!!!Det er i god stand.Kig på de billeder, du kan se formen er meget godt; Så vidunderlig element .

Levere belysning

Den Klare betaling af den, når køberen af levere element af det, Vi vil i 3 hverdage.

Porto:

Vi sender varer med China Post Luft eller Hongkong Indlæg om 15-25 dage til at ankomme,så kan vi give dig tracking nummer for at kontrollere e-mail-status .Selvfølgelig, hvis du køber mere,vil prisen være lavere.hvis du har flere spørgsmål eller nødvendi ement om forsendelse,pls velkommen til at kontakte vores customer service team.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller skat i din lokale land.

Bemærkning:

Vi sætter stor pris på alle vores kunder på Vendsyssel-lu.dk, og vi vil ALTID sørge for, at du er tilfreds med din transaktion.Jeg roser mig selv i det faktum, at vi tilbyder vores kunder et meget godt produkt og den bedste service der er langt over de fleste andre forhandlere på internettet.Vi vil sørge for, at din oplevelse med os, er et meget behageligt!

Efter tjeneste:

Hvis du ikke kan modtage pakken i 30 dage ,bedes du kommunikere med mig.Og hvis du modtager varen ,før du forlader mig feedback,du har nogen unpleased ting,du kommunikere med mig, så skal jeg løse det for at gøre dig tilfreds i gang.Og Hvis du ikke er tilfreds med min service eller min vare ,Bedes du kommunikere med mig i gang,jeg vil løse det for at gøre dig glad.Jeg vil lade dig glad,Dette er mit løfte.

Ved at købe denne vare, du køber, er enig i, at ALLE de vilkår og betingelser.Hvis du har en bekymring for, så kontakt os og vi vil forsøge at løse det for dig hurtigt.

Om Feedback:

Vi glæder os mulighed for at udveksle Feedback med du som en af vores mange købere.Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback.Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb og flittigt arbejde sammen med dig.

Levering oplysninger

Hvis du ønsker at byde mere end 1 vare, så kan vi sende dem sammen.Den samlede shipping gebyr vil blive summen af de enkelte shipping gebyrer.Der er ikke yderligere rabat.?Hvis du er i tvivl, så kontakt os, før du afgiver et bud.

Vi kun skib til Ebay registrerede adresse.Så vær sikre din adresse på Ebay, er korrekte og gyldige.

Læs for din egen fordel og forståelse på vores leveringsvilkår.

Alle varer vil blive afsendt til hele verden?3 arbejdsdag via Kina Post ePacket / Post Air Mail.

Vi sender produktet til U. S. A. via Kina Post-og USPS ePacket, der kan spores på webstedet?af USPS.

Købsprisen må ikke dække eventuelle gældende skatter eller afgifter, der måtte være, der pålægges af toldmyndigheder .Køber har selv ansvaret for sådanne afgifter.

Hvis du ikke har modtaget din pakke som vores erklære, i beskrivelse, så kontakt mig Venligst inden du ønsker at give feedback, vi kan tilbagebetale pengene eller sende post, som dine valg.


 • Ramme: No
 • Medium: Olie
 • Frame mode: Rammeløse Spejle
 • Type: Olie Malerier
 • Kalligrafi og maleri type: lærred maleri
 • Stil: Moderne
 • Base: Lærred
 • Original: Ja
 • Model-Nummer: AAA
 • Materiale: Stof Klud
 • Form: Rektangel
 • Technics: Hånd Malet
 • Mærke: EASTCODE
 • Emner: Nøgen

0

0 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Forbindelse varer

Forbindelse

Mobile Legends Spil Karakter Billede Kunst Cavnas Malerier HD Væggen Billedet for at Stue Indretning

Bemærk : Dette maleri er TRYKT IKKE HÅNDMALET !!! Ingen Indrammet : betyder lærredet alene.Produkter holder 3-5cm hvide kanter af for at lette brugeren montering Materiale: Lærred 5 paneler Størrelse: STØRRELSE 1: ( 20x30cm )

Home Decor

kr93.93 kr79.84

Forbindelse

Tre hunde sort baggrund af stof plakat stue hjem væggen dekorative lærred kunst udskriver KL961

Velkommen til W orld af F abric Plakater Plakaten materiale, vi bruger, er Stof, med fin struktur og glat overflade.Det er tyndt, ikke vandtæt, men det kan blive bevarede for en lang tid. På grund af forskellen mellem skærme, kan det billede, der måske

Home Decor

kr46.96 kr31.00

Forbindelse

Nordisk Moderne Geologi Guld Diamond Studio Stue Dekorative Maleri Soveværelse Lærred Maleri Billede Plakat Abstrakt Olie

Bemærk venligst: 1. Dette produkt indeholder kun en maleri papir, omfatter ikke ramme. 2. Vi vil efterlade cirka 1cm blank på fire sider af maleriet, hvis du ikke ønsker os at efterlade tomt, eller lad den være tom for anden størrelse, kan du efterlade

Home Decor

kr7.51 kr5.70